Termeni si conditii

Site-ul www.ambasadorelite.ro este un site comercial, proprietate a SC AMBASADOR ELITE SRL. Folosirea, vizitarea si inscrierea pe acest site implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos. Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate.

1. Reguli de utilizare
Utilizatorii site-ului www.ambasadorelite.ro, proprietate a SC AMBASADOR ELITE SRL sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:
– sa nu incarce, posteze sau transmite pe site-ul www.ambasadorelite.ro, informatii ce contravin legilor, cu continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau contestabil.
– sa nu incalce drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Datele care nu apartin autorilor, vor fi sterse.
– sa nu incarce virusi, scripturi sau alte programe de acest gen;
– sa nu ofere informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii.

2. Definitii:
a) Vizitator: orice persoana care acceseaza paginile site-ului si se poate folosi de informatiile continute de acestea, mai putin a zonelor care se acceseaza pe baza de nume de conectare si parola.
b) SC AMBASADOR ELITE SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor care au ales sa isi completeze datele de contact in formulare inscrise pe site-ul sau si se obliga sa le foloseasca in conformitate cu legislatia in vigoare, cu acordul scris al persoanelor vizate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.
c) Newsletter: informari periodice despre SC AMBASADOR ELITE SRL, cu privire la domeniul de activitate. Prin inscrierea adresei personale de e-mail, vizitatorii isi exprima acordul expres si neechivoc de a primi aceste informari periodice si beneficiaza in acelasi timp de optiunea de dezabonare. Vizitatorii care fac uz de optiunea de dezabonare vor fi eliminati in mod automat din baza de date SC AMBASADOR ELITE SRL

3. Dreptul de proprietate asupra continutului site-ului
a) Toate informatiile sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea
SC AMBASADOR ELITE SRL care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/ sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara acordul scris al SC AMBASADOR ELITE SRL.
b) Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, inscrierea pe site sau trimiterea de email-uri adresate SC AMBASADOR ELITE SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea corespondentei de la SC AMBASADOR ELITE SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4. Informatii personale
a) Formularele de contact postate pe site-ul SC AMBASADOR ELITE SRL au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Completarea lor este facultativa. Adresele de e-mail de pe care ne scrieti si continutul acestora NU sunt publice. Ele sunt si vor ramane private.
b) Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume persoana, denumire firma, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, dar pot fi cerute si alte informatii in functie de pagina pe care se afla formularul si in directa legatura cu continutul textului din pagina respectiva.
c) Pentru a imbunatati serviciile oferite si pentru a corecta eventualele erori, SC AMBASADOR ELITE SRL va stoca si prelucra informatiile solicitate prin intermediul acestui site pentru a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului.

5. Confidentialitate
a) SC AMBASADOR ELITE SRL asigura confidentialitatea informatiilor culese cu ajutorul formularelor de contact completate de vizitatorii site-ului, precum si asupra rezultatului procesarii acestor informatii. Exceptie fac solicitarile autoritatilor competente conform legislatiei in vigoare. De asemenea, SC AMBASADOR ELITE SRL se angajeaza sa nu faca uz de aceste informatii decat in scopul pentru care au fost obtinute.
b) SC AMBASADOR ELITE SRL va folosi datele rezultate din procesarea acestor informatii numai in scop statistic sau similar.

Disclaimer
SC AMBASADOR ELITE SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un fel de stricaciune sau paguba de nici un fel, care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti).

Copyright
Acest site, numele sau si tot materialul inclus este copyright © SC AMBASADOR ELITE SRL (toate drepturile rezervate).
Materialele sunt destinate pentru informarea vizitatorilor, prezentarea serviciilor firmei si pentru atragerea de noi clienti.
Copierea sau folosirea acestora in orice alt scop se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui site nu poate fi folosit in scopuri comerciale, vandut sau inclus in orice alt material sau publicatii.