Restaurantul Ambasador te invită să trăieşti o experienţă culinară de neuitat într-un cadru intim ce îmbină arhitectura clasică cu imaginea pitorească a Târgu Jiului de altădată într-o atmosferă relaxantă şi primitoare.

Respecul faţă de clienţi şi dragostea pentru mâncare sunt transpuse în reţetele noastre, iar calitatea ingredientelor este prioritară, fiind evidenţiată de bucătarii noştri atât în preparatele tradiţioanale cât şi în cele din bucătăria internaţională.

Din dorinţa de a satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi, bucătăria Restaurantului Ambasador se află într-un continuu proces de modernizare şi perfecţionare, iar echipa noastră, desăvârşită în mulţi ani de experienţă, creează din materie primă de calitate superioară preparate unice, menite să vă bucure simţurile printr-o explozie de arome. Iar pentru că preparatele deosebite sunt savurate mai bine atunci când sunt acompaniate de o muzică de calitate, sunteţi invitaţi să va bucuraţi în fiecare weekend de muzică live oferită de artişti locali consacraţi.

Totodată, experienţa gastronomică a unui adevărat guramand nu este completă fără o sticlă de vin bine ales. Ambasador vă vine în întâmpinare cu o listă complexă de vinuri, atent selecţionate, care să desăvârşească gustul deosebit al preparatelor.