Fie că vrei să-i surprinzi pe cei apropiați cu o masă festivă deosebită sau să iți impresionezi partenerii de afaceri cu un prânz delicios, într-un cadru intim și select, Ambasador iți vine în întâmpinare cu o ofertă variată de produse menite să intregească bucuria adusă de evenimentele speciale din viața ta.

Ambasador este partenerul tău de încredere pentru realizarea unor evenimente memorabile, fie că este vorba de evenimente corporate, petreceri private sau evenimente speciale de familie, prin profesionalism și respect pentru calitate, restaurantul nostru iți va pune la dispozitie meniuri adaptate cerințelor tale, personal specializat şi o atmosferă selectă pentru ca evenimentul tău sa fie unul de neuitat.

 

Complexul Ambasador beneficiază totodată și de o sală de conferințe spațioasă şi confortabilă cu o capacitate de 50 de persoane ce poate găzdui întalniri de afaceri, prezentări de produse, traininguri, şedințe sau orice alt tip de întâlniri organizate. Acest spațiu este complet echipat astfel încât să poată facilita o bună oragnizare a evenimentelor (wifi, video projector, AC, flip chart, ecran de proiecție).