Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul cofetăriei şi patiseriei, Ambasador vă invită să păşiți într-un tărâm de poveste unde gustul rafinat al prăjiturilor tradiționale vă va întorce în timp reînviind bucuria copilăriei și aducându-vă zâmbetul pe buze.

Şi pentru că avem convingerea că uneori fericirea vine savurând un desert fin și de calitate, la Ambasador veți întâlni atât rețete tradiționale, cât și preparate adaptate noilor tendințe, cu decoruri spectaculoase, misiunea noastră fiind aceea de a desăvârşi procesul de creație al unui desert savuros, folosind doar ingrediente naturale.

Dovedind că pasiunea primează în ceea ce fac, cei mai experimentați patiseri din județ își dau concursul pentru obținerea unei game complexe de produse de patiserie. Produse proaspete ce  contribuie la consolidarea brand-ului „Ambasador” vă așteaptă și acum să vă reamintiți de copilărie.

Produsele noastre de patiserie

 

Comenzile de torturi se personalizează dupa cerințele fiecarui client în parte, de la poze comestibile pana la decoruri sofisticate și elegante pentru evenimente deosebite.

În vitrinele cofetăriei veți găsi întotdeauna prăjituri proaspete, produse de patiserie fragede și torturi elegante.

De la prăjiturile copilăriei, amandine, savarine sau eclere, la o gamă variată de rețete inovatoare, Ambasador oferă sortimente dulci pentru toate gusturile. Noile noastre prăjituri încântă clienții cu ciocolată belgiană fină şi fructele proaspete transformate în mousse-uri delicate şi pline de aroma naturală a ingredientelor, întrucât în laboratorul Ambasador nu se folosesc potențiatori de arome și nici conservanți artificiali.

Prajiturile noastre

 

Torturile noastre