cateringambasadorAmbasador vine mai aproape de tine şi îţi aduce preparatele sale oriunde te-ai afla. Astfel, te poţi bucura de o pizza savuroasă, gata scoasă din cuptorul cu lemne, de specialităţi variate din bucătăria internaţioanală, dar şi de deserturi delicioase, acasă sau la birou.

Pentru selectarea şi comandarea produselor dorite ne puteţi contacta telefonic sau puteţi accesa catalogul nostru online, care vă oferă informaţii adiţionale despre gama variată de preparate incluse în meniul nostru. De asemenea puteţi comanda torturi sau prăjituri proaspete făcute în laboratorul propriu de cofetărie folosind ingrediente naturale selectate cu atenţie şi pregătite cu iscusinţa de cei mai pricepuţi cofetari.

Ambasador îţi este aproape în cele mai imporatante momente ale vieţii tale. Evenimentele speciale pot fi găzduite în cadrul Ambasador sau pot fi organizate în orice altă locaţie, la cererea clientului, acesta beneficiind de serviciul de catering complet, cu meniuri adaptate şi personal calificat pe toată durata evenimentului.